Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flamingo-i-kuq
"Flamingo i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flamingo i kuq

EMRI LATINISHT

Phoenicopterus ruber

Emërtime të tjera

Fotografia
Celestun 1 by Elelicht – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Celestun_1.JPG#/media/File:Celestun_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flamingo-i-kuq
"Flamingo i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016