Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fishk%c3%abllyesi-i-vog%c3%abl
"Fishkëllyesi i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fishkëllyesi i vogël

EMRI LATINISHT

Phylloscopus collybita

Emërtime të tjera

Fotografia
Chiffchaff (Phylloscopus collybita) by א (Aleph) – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chiffchaff_(Phylloscopus_collybita).jpg#/media/File:Chiffchaff_(Phylloscopus_collybita).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fishk%c3%abllyesi-i-vog%c3%abl
"Fishkëllyesi i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016