Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fishk%c3%abllyesi-i-madh
"Fishkëllyesi i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fishkëllyesi i madh

EMRI LATINISHT

Phylloscopus sibilatrix

Emërtime të tjera
micaku

Fotografia
Waldlaubsänger (Phylloscopus sibilatrix) by Se90 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Waldlaubs%C3%A4nger_(Phylloscopus_sibilatrix).jpg#/media/File:Waldlaubs%C3%A4nger_(Phylloscopus_sibilatrix).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fishk%c3%abllyesi-i-madh
"Fishkëllyesi i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016