Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fishk%c3%abllyesi-gush%c3%abverdh%c3%ab
"Fishkëllyesi gushëverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fishkëllyesi gushëverdhë

EMRI LATINISHT

Phylloscopus trochilus

Emërtime të tjera

Fotografia
Willow warbler UK09 by Aviceda – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Willow_warbler_UK09.JPG#/media/File:Willow_warbler_UK09.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fishk%c3%abllyesi-gush%c3%abverdh%c3%ab
"Fishkëllyesi gushëverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016