Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fik-deti
"Fik deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fik deti

EMRI LATINISHT

Microcosmus sulcatus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fik-deti
"Fik deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016