Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fieri-mashkullor
"Fieri mashkullor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fieri mashkullor

EMRI LATINISHT
Dryopteris filix-mas

Emërtime të tjera
fier pylli

Fotografia
By MurielBendel (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fieri-mashkullor
"Fieri mashkullor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016