Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ferr%c3%abza
"Ferrëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ferrëza

EMRI LATINISHT

Raja asterias

Emërtime të tjera
raxha me yjëza

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ferr%c3%abza
"Ferrëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016