Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fazani
"Fazani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fazani

EMRI LATINISHT

Phasianus colchicus

Emërtime të tjera
fasandoni

Fotografia
Phasianus colchicus torquatus, Taipingxi 0 by honan4108 – 環頸雉. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Phasianus_colchicus_torquatus,_Taipingxi_0.jpg#/media/File:Phasianus_colchicus_torquatus,_Taipingxi_0.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fazani
"Fazani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016