Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/e-bukura-e-dheut
"E bukura e dheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


E bukura e dheut

EMRI LATINISHT

Salamandra salamandra

Emërtime të tjera
salamandra, salamandra me njolla, pikëlorja

Fotografia
Salamandra salamandra BM3 by Jerzy Opioła – {Own}. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salamandra_salamandra_BM3.jpg#/media/File:Salamandra_salamandra_BM3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/e-bukura-e-dheut
"E bukura e dheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016