Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/duhani
"Duhani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Duhani

EMRI LATINISHT
Nicotiana tabacum

Emërtime të tjera

Fotografia
Tabac fleurs boutons Dordogne by Jebulon – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tabac_fleurs_boutons_Dordogne.jpg#/media/File:Tabac_fleurs_boutons_Dordogne.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/duhani
"Duhani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016