Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/duhan-mali
"Duhan mali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Duhan mali

EMRI LATINISHT
Arnica montana

Emërtime të tjera
arnikë

Fotografia
Planinska arnika by The original uploader was PetarM at Serbian Wikipedia – Transferred from sr.wikipedia to Commons by Micki using CommonsHelper.. Licensed under CC BY-SA 2.5-2.0-1.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Planinska_arnika.JPG#/media/File:Planinska_arnika.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/duhan-mali
"Duhan mali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016