Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/driz%c3%ab-e-but%c3%ab
"Drizë e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Drizë e butë

EMRI LATINISHT
Robinia pseudoacacia

Emërtime të tjera
sallgëni, akacja, ferrëkuqe, ferrë e jashtme, mallgam, sollkëm

Fotografia
Robinia pseudacacia01 by No machine-readable author provided. Prazak assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Robinia_pseudacacia01.jpg#/media/File:Robinia_pseudacacia01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/driz%c3%ab-e-but%c3%ab
"Drizë e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016