Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dreqi-merimang%c3%ab-i-detit
"Dreqi merimangë i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dreqi merimangë i detit

EMRI LATINISHT

Trachinus draco

Emërtime të tjera
ranxha me pika, peshk merimangë e zezë

Fotografia
Trachinus draco by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trachinus_draco.jpg#/media/File:Trachinus_draco.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dreqi-merimang%c3%ab-i-detit
"Dreqi merimangë i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016