Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dreqi-i-detit-me-yje
"Dreqi i detit me yje," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dreqi i detit me yje

EMRI LATINISHT

Trachipterus trachypterus

Emërtime të tjera
ranxha me rreze

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dreqi-i-detit-me-yje
"Dreqi i detit me yje," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016