Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dreqi-i-detit
"Dreqi i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dreqi i detit

EMRI LATINISHT

Trachinus radiatus

Emërtime të tjera
dreqi i madh i detit

Fotografia
Trachinus radiatus showy Kato Koufonissi by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trachinus_radiatus_showy_Kato_Koufonissi.jpg#/media/File:Trachinus_radiatus_showy_Kato_Koufonissi.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dreqi-i-detit
"Dreqi i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016