Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drenja-gush%c3%abkuqe
"Drenja gushëkuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Drenja gushëkuqe

EMRI LATINISHT

Anthus cervinus

Emërtime të tjera

Fotografia
Red-throated Pipit by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Red-throated_Pipit.jpg#/media/File:Red-throated_Pipit.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drenja-gush%c3%abkuqe
"Drenja gushëkuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016