Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drenja-e-pyllit
"Drenja e pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Drenja e pyllit

EMRI LATINISHT

Anthus trivialis

Emërtime të tjera

Fotografia
Tree Pipit (Anthus trivialis) at Sindhrot near Vadodara, Gujrat Pix 239 by J.M.Garg – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tree_Pipit_(Anthus_trivialis)_at_Sindhrot_near_Vadodara,_Gujrat_Pix_239.jpg#/media/File:Tree_Pipit_(Anthus_trivialis)_at_Sindhrot_near_Vadodara,_Gujrat_Pix_239.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drenja-e-pyllit
"Drenja e pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016