Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drenja-e-fush%c3%abs
"Drenja e fushës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Drenja e fushës

EMRI LATINISHT

Anthus campestris

Emërtime të tjera

Fotografia
AnthusCampestris cropped by AnthusCampestris.jpg: Lip Keederivative work: Bogbumper (talk) – AnthusCampestris.jpg. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:AnthusCampestris_cropped.jpg#/media/File:AnthusCampestris_cropped.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drenja-e-fush%c3%abs
"Drenja e fushës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016