Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dredhuesi-gush%c3%abp%c3%abrhimt%c3%ab
"Dredhuesi gushëpërhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dredhuesi gushëpërhimtë

EMRI LATINISHT

Prunella modularis

Emërtime të tjera

Fotografia
Prunella modularis01. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Prunella_modularis01.jpg#/media/File:Prunella_modularis01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dredhuesi-gush%c3%abp%c3%abrhimt%c3%ab
"Dredhuesi gushëpërhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016