Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dredhuesi-alpin
"Dredhuesi alpin," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dredhuesi alpin

EMRI LATINISHT

Prunella collaris

Emërtime të tjera

Fotografia
Alpenbraunelle. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alpenbraunelle.jpg#/media/File:Alpenbraunelle.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dredhuesi-alpin
"Dredhuesi alpin," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016