Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/doska-e-dheut
"Doska e dheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Doska e dheut

EMRI LATINISHT

Gryllotalpa gryllotalpa

Emërtime të tjera
dosëza e dheut, arçi, bushtra, bushtërza, bushtresa, këlyshi i dheut, bugjeku

Fotografia
Veenmol by JorritvWamelimage – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Veenmol.JPG#/media/File:Veenmol.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/doska-e-dheut
"Doska e dheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016