Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dokri
"Dokri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dokri

EMRI LATINISHT

Armadillidium vulgare

Emërtime të tjera
dosta

Fotografia
Armadillidium vulgare 001 by Franco Folini – San Francisco, California. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Armadillidium_vulgare_001.jpg#/media/File:Armadillidium_vulgare_001.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dokri
"Dokri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016