Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/djalli-i-nat%c3%abs
"Djalli i natës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Djalli i natës

EMRI LATINISHT

Dalatias lichia

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/djalli-i-nat%c3%abs
"Djalli i natës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016