Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dit%c3%abshkurta
"Ditëshkurta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ditëshkurta

EMRI LATINISHT

Ephemera vulgata

Emërtime të tjera

Fotografia
Ephemera vulgata (Ephemeridae sp.), Plasmolen, the Netherlands by Bj.schoenmakers – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ephemera_vulgata_(Ephemeridae_sp.),_Plasmolen,_the_Netherlands.jpg#/media/File:Ephemera_vulgata_(Ephemeridae_sp.),_Plasmolen,_the_Netherlands.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dit%c3%abshkurta
"Ditëshkurta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016