Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dhia-e-eg%c3%abr
"Dhia e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dhia e egër

EMRI LATINISHT

Rupicapra rupicapra

Emërtime të tjera

Fotografia
By Onésime (Own work) [CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dhia-e-eg%c3%abr
"Dhia e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016