Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dhelpra-e-detit
"Dhelpra e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dhelpra e detit

EMRI LATINISHT

Squilla mantis

Emërtime të tjera
karkaleci i egër

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dhelpra-e-detit
"Dhelpra e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016