Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dhelpra
"Dhelpra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dhelpra

EMRI LATINISHT

Vulpes vulpes

Emërtime të tjera
dhelpa, skilja

Fotografia
Vulpes vulpes standing in snow. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vulpes_vulpes_standing_in_snow.jpg#/media/File:Vulpes_vulpes_standing_in_snow.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dhelpra
"Dhelpra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016