Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dervishi
"Dervishi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dervishi

EMRI LATINISHT

Galerida cristata

Emërtime të tjera
qolja, larusha me kësulë, kësulëri, çobani, çafkëlorja, çafkkulorja, kaçulja, çobani

Fotografia
Crested Lark (Galerida cristata) at Sultanpur I Picture 118 by J.M.Garg – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Crested_Lark_(Galerida_cristata)_at_Sultanpur_I_Picture_118.jpg#/media/File:Crested_Lark_(Galerida_cristata)_at_Sultanpur_I_Picture_118.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dervishi
"Dervishi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016