Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dentali-i-tr%c3%abndafilt%c3%ab
"Dentali i trëndafiltë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dentali i trëndafiltë

EMRI LATINISHT

Dentex gibbosus

Emërtime të tjera
dentali ballëgungaç

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dentali-i-tr%c3%abndafilt%c3%ab
"Dentali i trëndafiltë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016