Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dentali
"Dentali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dentali

EMRI LATINISHT

Dentex dentex

Emërtime të tjera
dhëmbaçi, sinagridhja

Fotografia
Dentex dentex 1 by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dentex_dentex_1.jpg#/media/File:Dentex_dentex_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dentali
"Dentali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016