Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/delfini-turishkurt%c3%abr
"Delfini turishkurtër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Delfini turishkurtër

EMRI LATINISHT

Typhlops vermicularis

Emërtime të tjera

Fotografia
Typhlops vermicularis2 by Kiril Kapustin – http://www.imagesfrombulgaria.com/v/Animals/Reptiles/Typhlops_vermicularis/P1110543.jpg.html?g2_imageViewsIndex=1. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Typhlops_vermicularis2.jpg#/media/File:Typhlops_vermicularis2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/delfini-turishkurt%c3%abr
"Delfini turishkurtër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016