Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/delfini-me-shirita
"Delfini me shirita," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Delfini me shirita

EMRI LATINISHT

Stenella coeruleoalba

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/delfini-me-shirita
"Delfini me shirita," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016