Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dejka-gjoksbardh%c3%ab
"Dejka gjoksbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dejka gjoksbardhë

EMRI LATINISHT

Apus melba

Emërtime të tjera
dejka e malit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dejka-gjoksbardh%c3%ab
"Dejka gjoksbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016