Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dejka
"Dejka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dejka

EMRI LATINISHT

Apus apus

Emërtime të tjera

Fotografia
ApusApusKlausRoggel03 by Klaus Roggel, Berlin – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:ApusApusKlausRoggel03.jpg#/media/File:ApusApusKlausRoggel03.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dejka
"Dejka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016