Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dashtra
"Dashtra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dashtra

EMRI LATINISHT
Acanthus spinosus

Emërtime të tjera
dashtër me gjemba, sqerpik, gjembaç,

Fotografia
Acanthus spinosus 2 by Stan Shebs. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acanthus_spinosus_2.jpg#/media/File:Acanthus_spinosus_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dashtra
"Dashtra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016