Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-nate
"Dallëndyshja nate," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja nate

EMRI LATINISHT

Caprimulgus europaeus

Emërtime të tjera
lorëza

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-nate
"Dallëndyshja nate," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016