Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-k%c3%abrbishtkuqe
"Dallëndyshja kërbishtkuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja kërbishtkuqe

EMRI LATINISHT

Hirundo daurica

Emërtime të tjera

Fotografia
Red-rumped Swallow (Hirundo daurica) collecting mud for nest W IMG 7962 by J.M.Garg – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Red-rumped_Swallow_(Hirundo_daurica)_collecting_mud_for_nest_W_IMG_7962.jpg#/media/File:Red-rumped_Swallow_(Hirundo_daurica)_collecting_mud_for_nest_W_IMG_7962.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-k%c3%abrbishtkuqe
"Dallëndyshja kërbishtkuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016