Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-k%c3%abrbishtbardh%c3%ab
"Dallëndyshja kërbishtbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja kërbishtbardhë

EMRI LATINISHT

Delichon urbica

Emërtime të tjera
dallëndyshja gushëbardhë

Fotografia
Delichon urbicum -Midtjylland, Denmark-8 by Ómar Runólfsson – House Martin – Delichon urbicum – BæjasvalaUploaded by snowmanradio. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Delichon_urbicum_-Midtjylland,_Denmark-8.jpg#/media/File:Delichon_urbicum_-Midtjylland,_Denmark-8.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-k%c3%abrbishtbardh%c3%ab
"Dallëndyshja kërbishtbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016