Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-madhe-e-detit
"Dallëndyshja e madhe e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja e madhe e detit

EMRI LATINISHT

Sterna caspia

Emërtime të tjera

Fotografia
Caspian Tern (Hydroprogne caspia) RWD by Dick Daniels (http://carolinabirds.org/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Caspian_Tern_(Hydroprogne_caspia)_RWD.jpg#/media/File:Caspian_Tern_(Hydroprogne_caspia)_RWD.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-madhe-e-detit
"Dallëndyshja e madhe e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016