Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-lumit
"Dallëndyshja e lumit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja e lumit

EMRI LATINISHT

Riparia riparia

Emërtime të tjera

Fotografia
Bank Swallow (Riparia riparia) 2 by Alan Vernon – Flickr: Bank Swallow (Riparia riparia) #2. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bank_Swallow_(Riparia_riparia)_2.jpg#/media/File:Bank_Swallow_(Riparia_riparia)_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-lumit
"Dallëndyshja e lumit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016