Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit-e-zez%c3%ab
"Dallëndyshja e detit e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja e detit e zezë

EMRI LATINISHT

Chlidonias niger

Emërtime të tjera

Fotografia
Chlidonias niger -Iceland -flying-8 (3) by Ómar Runólfsson – Black Tern – Chlidonias niger – KolþernaUploaded by Snowmanradio. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chlidonias_niger_-Iceland_-flying-8_(3).jpg#/media/File:Chlidonias_niger_-Iceland_-flying-8_(3).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit-e-zez%c3%ab
"Dallëndyshja e detit e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016