Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit-ballbardh%c3%ab
"Dallëndyshja e detit ballbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja e detit ballbardhë

EMRI LATINISHT

Sterna albifrons

Emërtime të tjera
dallëndyshja e vogël e detit

Fotografia
Charrancito Sternula albifrons 7 by Agustín Povedano from El Puerto de Santa María, Extremadura y Andalucía – Marcapáginas 3. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Charrancito_Sternula_albifrons_7.jpg#/media/File:Charrancito_Sternula_albifrons_7.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit-ballbardh%c3%ab
"Dallëndyshja e detit ballbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016