Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit
"Dallëndyshja e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja e detit

EMRI LATINISHT

Sterna hirundo

Emërtime të tjera
dallëndyshja e zakonshme e detit

Fotografia
Sterna hirundo (adult) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sterna_hirundo_(adult).jpg#/media/File:Sterna_hirundo_(adult).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit
"Dallëndyshja e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016