Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-bishtg%c3%abrsh%c3%abr%c3%ab
"Dallëndyshja bishtgërshërë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dallëndyshja bishtgërshërë

EMRI LATINISHT

Hirundo rustica

Emërtime të tjera
dallandyshja bishtgërshanë

Fotografia
2013.06.23.-09-Wesenberg-Rauchschwalbe by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2013.06.23.-09-Wesenberg-Rauchschwalbe.jpg#/media/File:2013.06.23.-09-Wesenberg-Rauchschwalbe.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-bishtg%c3%abrsh%c3%abr%c3%ab
"Dallëndyshja bishtgërshërë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016