Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dafina
"Dafina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dafina

EMRI LATINISHT
Laurus nobilis

Emërtime të tjera
dafne, dhafne, lar, larë, lor, luvari

Fotografia
Laurus nobilis 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Laurus_nobilis_002.JPG#/media/File:Laurus_nobilis_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/dafina
"Dafina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016