Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-kok%c3%abzez%c3%ab
"Cerla kokëzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cerla kokëzezë

EMRI LATINISHT

Emberiza melanocephala

Emërtime të tjera
fuga kokëzezë

Fotografia
Emberiza melanocephala by Dûrzan cîrano – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Emberiza_melanocephala.jpg#/media/File:Emberiza_melanocephala.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-kok%c3%abzez%c3%ab
"Cerla kokëzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016