Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-gush%c3%abgjelb%c3%abr
"Cerla gushëgjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cerla gushëgjelbër

EMRI LATINISHT

Emberiza cirlus

Emërtime të tjera
fuga gushëgjelbër

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-gush%c3%abgjelb%c3%abr
"Cerla gushëgjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016