Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-e-malit
"Cerla e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cerla e malit

EMRI LATINISHT

Emberiza cia

Emërtime të tjera
fuga e malit

Fotografia
Emberiza cia (Ján Svetlík) by Ján Svetlík – Flickr. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Emberiza_cia_(J%C3%A1n_Svetl%C3%ADk).jpg#/media/File:Emberiza_cia_(J%C3%A1n_Svetl%C3%ADk).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-e-malit
"Cerla e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016