Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-e-kopshtit
"Cerla e kopshtit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cerla e kopshtit

EMRI LATINISHT

Emberiza hortulana

Emërtime të tjera
fuga e kopshtit

Fotografia
Embhor by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Embhor.jpg#/media/File:Embhor.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cerla-e-kopshtit
"Cerla e kopshtit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016