Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrloi-i-zi-pikalosh
"Cërloi i zi pikalosh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cërloi i zi pikalosh

EMRI LATINISHT

Sturnus vulgaris

Emërtime të tjera
cirloi, gargulli, garga, garbuli laraman, garbuli i rëndomtë, shtura kriklli

Fotografia
Starling Inishbofin Galway by Craig Nash from Northern Ireland – Starling Sturnus vulgaris. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Starling_Inishbofin_Galway.jpg#/media/File:Starling_Inishbofin_Galway.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrloi-i-zi-pikalosh
"Cërloi i zi pikalosh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016